lørdag 26. desember 2009

Årets Julebrev

Kjære Venner og Familie.



Nå venter vi i spenning og teller ned dager til selveste JULEAFTEN. Og til å finne ut hva alle «hemmligetene» som ligger gjemt omkring i huset inneholder.
Vi er så spent at vi holder på sprekke.

Vi voksne ser frem til rolige og late romjulsdager, for da har Håvard fri fra jobben, sånn er det å være sin egen sjef:-)
Høsten har vært innholdsrik og hektisk.

Håvard har begynt i ny gammel jobb og har derfor hatt mye å henge fingrene i. Så det har blitt litt sånn «Hei» og «Ha Det» i døra i perioder. I tillegg har vi et hus som sårt trenger litt opprustning som han prøver så godt han kan å rekke over. Vi trøster oss med at det kommer alltids en vår , med lyse kvelder og litt varme. I mellomtiden så får vi være takknemlig over at vi har et hus og et hjem. Og fordi om ikke alt ser flott og fancy ut og noen ting bærer preg av å være over 30 år gammalt så fungerer det
.
Simen og June har begynt i barnehage 3 dager i uka og der trives de godt.
For Simen er dette siste året før skolestart høsten 10, og han har fått seg mange nye kamerater. Merker at det har vært godt for han og bare kunne være Simen sammen med jevnaldrenede uten alltid å måtte drasse på og ta hensyn til lillesøster June.

Også June har funnet seg venninner som hun kan få utfolde prinsesseleken sammen med. Og det setter hun stor pris på med tanke på at det bare er gutter i nabolaget. Og hun er ei bestemt lita frøken som fremdeles er veldig avhening av Simen , men dette halvåret i barnhagen har hjulpet betraktelig.

Eirin går nå i 4 klasse og det merkes at blir stilt større krav . Har vært mye lekser denne høsten, med lesing i både norsk og engelsk, matte, pugging av gangetabell og engelske gloser.
På fritiden driver hun med svømming og kor.

Birgit har sin fulle hyre med å flette sammen hverdagen til hver enkelt sånn at den skal gå så smertefri som mulig så Dagen består i å være ¨administrator¨, ¨sekretær¨, ¨vaskekone¨, ¨kokk¨, ¨hushjelp¨,¨leksehjelper¨, ¨psykolog¨, mamma, kone, venninne og sist men ikke minst ¨taxisjåfør¨.
I tillegg så skal ungene følges opp i de aktiviteter de holde på med, og vi må alle ta i et tak så i år ble det min tur til å være klassekontakt og foreldrekontakt i skole og åpen barnehage. Er med som medhjelper i barnetrimmen ( for 4-6 åringer) der Simen og June går. I tillegg har det vært loddsalg og kakebokssalg og dugnad i svømmeklubben som Eirin går i .

Så nå gleder store og små seg til juleferie.
Ønsker dere alle ei God og Fredfull Julehøytid og et Velsignet Godt Nyttår.

Juleklem fra
Eirin, Simen og June
Birgit og Håvard.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar